Rat Rusija-Ukrajina 2023 - komentari

1759

Rat Rusija-Ukrajina 2023 - komentari

offline
  • Pridružio: 13 Maj 2022
  • Poruke: 459

bufanje ::Pogubih se od silnih upisa zabrinutih ... Tresla se gora, nista se nije rodilo ( osim na forumu )....

Koliko je potrebno da se bude naivan da se pomisli da njih 25 hiljada preko noći menja vlasnika 6 hiljada nuklearnih bojevih glava? 4 čoveka na jednu bombu. Biće da neće da bude.

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 17 Nov 2021
  • Poruke: 447

Perkele ::Ub uedljivo najbolji komentar na današnju situaciju:.

Posle Francuza i Nemaca nije ni Rusima pošlo za rukom da uđu u Moskvu. 😄


Zakljucak je da su boljsevisticki banditi 1919 bili mocniji od Francuza, Njemaca i Rusa, zato sto su jedini koji du do sada uspjeli da umasiraju u
glavni grada Rusije, i da je onda razbiju na vise komada.

online
  • Pridružio: 20 Dec 2018
  • Poruke: 1734

ZetaMan ::O jednoj teoriji niko ni da pisne, a odgovor nam je sve vreme pred ocima. Znao sam da mi na nekog lici.

Кад смо већ код теорија, да ли вам ово презиме звучи као име једног нашег одликованог хероја Бахмутске битке?



Извините за офф Very Happy

offline
  • jazbar 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 28 Dec 2009
  • Poruke: 16103
  • Gde živiš: Lublana

Dezorientisani pronašli pravac?

Eto ovako se vodi psihološki rat i čisti u svojim redovima. Putin opet majstorski odradio posao i to radi več od Sirije dalje.

Jedino na što imam primedbe su loše urađeni video uradki. Isekli stare videe, nešto amaterski prepravili i zapalili jedan za odpis helikopter na zemlji.

offline
  • medicina
  • Pridružio: 29 Dec 2010
  • Poruke: 1708
  • Gde živiš: Srbija, Levač

Nekada pre desetak godina se na ovom forumu moglo doci do pravih informacija--- jbg ocigledno sam nepovratno omatoreo ... pregazilo me vreme . ovo je postalo utisci i misljenja...
pa dobro , evo mog
https://www.youtube.com/watch?v=ZcEUaodVf7s

sve ce to biti dobro, braca po oruzju ne dizu kalasnikov jedni na druge, smrt fasizmu sloboda narodu, ovo sto se sad pobunilo to je koren i izdanak ruske duse i naroda , bice to sve u redu do ponedeljka , sad rade KGB drugovi, rodina je svetinja !!! Zivela Rusija... Zivela sloboda, ziveo patriotizam slobodnog naroda... sad, il nikad...
sve proidjot po planu !!

offline
  • Pridružio: 03 Nov 2006
  • Poruke: 827
  • Gde živiš: Adelaide, Australia

Od kako je počelo ovo ludilo sa Wagnerom nisam hteo da dodajem ulja na požar "proverenih" i "sigurnih" informacija pa se nisam ni oglašavao. Sad kad je sve manje više prošlo evo da i ja sumiram svoje utiske i podelim sa vama.
Po svemu što se i kako se izdešavalo najrealističnije mi deluje mišljenje kolege
+ babaroga
Jedino što bih dodao je da AKO je tačna informacija o obaranju komunikacijskih helija i aviona meni logičnije deluje da su te letelice poslate u reon da ili presreću komunikacije kolone Wagnera sa nekim činiocima koji nisu u koloni ili da onemoguće takvu komunikaciju ometanjem i da je zbog toga otvorena vatra po njima a ne kako je ovde pretežno pisano da su trebali da omogućavaju komunikaciju sa komandom južnog vojnog okruga. "Malo" mi je nategnuta ideja da Rusija na svojoj teritoriji nema drugi bezbedan način komunikacije sa komandama vojnih okruga nego mora dizati relejne komunikacijske avione i heliće.
Opet ponavljam sve ovo ako je tačno da su oboreni od strane Wagnerovaca. Pouzdane činjenice o događaju nemamo koliko god nam Fighterbomber ili neki drugi kanal delovao verodostojno.
Za ilustraciju i meni je Podubni dosta dugo delovao kao verodostojan izvvor pa se kasnije ispostavilo da i on lupeta zavisno od potreba njegovog kanala Shocked

offline
  • Kibice 
  • Zaslužni građanin
  • Pridružio: 13 Feb 2020
  • Poruke: 614

Pa da li ce da prodje sve po planu... ne znam bas. Ovaj ce za ovo dobiti sledovanje kad-tad. Neminovno.
Juce ujutru kad je upao u komandu JuVo i kad je seo sa Aleksejevim i Evkurovim, u jednoj recenici kaze - mi cemo oboriti sve sto posalju na nas, kao jutros... Faca Evkurova koji kaze - oborili?!
Prigozin - vec 3 komada...
I Evkurov koji samo tesko onako izdahne.. a ovaj se nadovezuje i pravda to unistenim autobusom u kome su bili ljudi.
Tako da verovatno je bilo nekog polivanja pre svega toga i dolaska u komandu JuVo.
Ali faca Evkurova i reakcija na to je jasna. Dobice svoje kad-tad. Opasniji je Aleksejev koji se smeska, koji je sa Surovikinom snimao klip.. videcemo sta je rasplet. Mozda ga je sluzba namerno i napujdala jer su procenili da je dovoljno naivan da krene na Moskvu.
Svakako nisu racunali da ce da im polupa vazduhoplovstvo ovoliko. Videcemo, a rekao sam i pre, kad prodje par dana i po mojoj proceni kad se desi nesto sto se ocigledno ceka, jer bi se Putin inace oglasio do sad.
Velike jedinice su pomerene juce. Mnogima ovde je promaklo, dok su se pitali ko ce to da zaustavi Vagner u Moskvi, da je na reci Oka uspostavljena blokada tranzita, a jedinica koja je dislocirana tu je 45 ОБр СпН ..

Da sacekamo malo.

offline
  • Pridružio: 22 Avg 2022
  • Poruke: 10

У овом мизансцену позоришне представе Емељана Пугачова (Пригожина), недостаје само лик Салавата Јулајева.
Не могу да се отмем утиску да у овој констелацији укупних односа и дешавања која прате овај рат , да исти сигурно постоји бар негде или бар у имагинарном облику.

offline
  • Pridružio: 09 Mar 2022
  • Poruke: 206

Kadirovci krecu na Vagnerovce, narod donosi vodu i hranu Vagnerovcima a oni polegali u centru Rostova a oko njih ljudi kuliraju, nikakva napetost se ne vidi ali zato ceo svet u delirijumu. Odjednom iskacu slike prekopanog puta, helikopter se gadja kao fol, pouzdani Fighterbomber iznosi informacije o oborenim helikopterima, vrhunac dramaturgije a onda ulece i Lukasenko. Skoro svi ukljuceni u dramaturgiju od Kadirovaca do Lukasenka, svi glavni protagonisti.

online
  • Pridružio: 02 Avg 2008
  • Poruke: 7248

Ma jeste, ni 5. oktobar se nije desio. Miloševiću dosadilo da bude predsednik, pa ajd da odmori malo al da ne deluje da se uplašio od NATO pa pobegao. Policajci se nešto šetkali, Vojska vatala zjala, narod izašao po lepom danu al se nekom omaklo pa zapalio skupštinu, srećom par dobrih duša sklonilo malo inventara. Malo posle JSO izašao da štrajkuije zbog radničkih prava jer ih nova uprava nije razumela itd. Mislim, mogu da napišem roman sprdnje sa bilo čime...
Prigožin do koferčeta nije mogao da stigne nikad, al mu to nije ni bio cilj. Zlo je često banalno.

02 Jan 2024 01:06 Georgius Zaključavanje topica Razlog: Kraj godine.  
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 900 korisnika na forumu :: 28 registrovanih, 3 sakrivenih i 869 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _Rade, A.R.Chafee.Jr., Asparagus, djuradj, DPera, FOX, ILGromovnik, Kubovac, kybonacci, laganini123, ljuba, mercedesamg, Milometer, milutin134, mnn2, mocnijogurt, nebidrag, nemkea71, nikoli_ca, nnovakis, sasa87, stegonosa, Trpe Grozni, VJ, vladas87, zdrebac, zillbg, 125