Rat u Siriji, 2011-2015. godina

1337

Rat u Siriji, 2011-2015. godina

offline
  • Pridružio: 05 Jul 2012
  • Poruke: 1246

CHARLIE JA. ::Pametni neki rusi...
Počeli da kontaju!
Još da odustanu od gluposti tipa "sirijsko oružje pod kontrolu"...
I počeću malčice da ih respektujem.

Колега ово можда изгледа глупо,али ако Русија има у плану да своје маринце ставе као обезбеђење истих тих складишта онда САД не само да несме да делу на тим местима већ самим тим неће моћи да гађају Сирију јер Дамаск је ставио оружије под контролом сталне чланицесе СБ.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • S2M  Male
  • Legendarni građanin
  • No pasarán – Sie kommen nicht durch
  • Pridružio: 21 Nov 2009
  • Poruke: 6531

Ne znam dali je neko ovo postovao prije,ali evo još jednom CA the snake!

Sirijski UN ambasador Bashar Jaafari protiv neslužbene "glasnogovornice američkog militarizma", Christiane Amanpour: "Mediji su oružje masovnog uništenja"
D. Marjanovićvrijeme objave: Srijeda - 04. 09. 2013 | 14:00


edan od dugogodišnjih, i najistaknutijih, medijskih glasnogovornika američke militantne vanjske politike svakako je Christiane Amanpour, TV voditeljica iransko-britanskog porijekla. Od rata do rata, njen posao uvijek je bio jedan te isti, te ga je uvijek odrađivala vrhunski - utjecati na domaću i svjetsku javnost iznoseći pro-ratne argumente. Do danas već je postala sinonim za militarističku struju američke političko-poslovne klase. Njenih agresivnih nastupa ne bi se posramili niti "jastrebi" poput Johna McCaina i Lindseya Grahama.

Njene emisije i komentari udarni su program CNN-a i ABC Newsa. Od 1983. radi kao reporterka za CNN i do danas je u mnogim slučajevima uhvaćena u lažima, odlično plasiranim lažima koje su uvijek išle na ruku aktualnoj američkoj vanjskoj politici. Svakim pristranim izvještajem Amanpour je bivala sve popularnija jer je postalo jasno da će još dugo godina osoba njenog karaktera - i sposobnosti da ne trepne dok laže u oči - biti jedan od najvrednijih karika militarističke struje.

Kako se bliži novi rat, tako i Amanpour postaje sve prisutnija. Njena istaknuta pojava kod mnogih izaziva nelagodu jer ona je već tradicionalni glasnik rata. Njen upečatljivi nastup dolazi, već provjereno, u vrijeme kada je "kocka bačena", kada je ratni stroj već odlučio da kreće u novu invaziju. Amanpour je pripovjedačica priča o "strašnim diktatorima" koji moraju biti izbrisani od strane američke imperijalističke "demokracije". Njen način rada ostao je isti od 80-ih godina do danas - službenu američku propagandu predstavlja kao apsolutne činjenice i suptilno američkoj javnosti poručuje kako se oko toga nemaju što dvoumiti.

Prije nekoliko dana pisali smo o "propagandom modelu" i kako je on integriran u američki medijski prostor (vidi: Analiza: Kako je "propagandni model" pokleknuo). Model je ugrožen, cijela istina o događanjima kao što je rat u Siriji polako probija čvrstu propagandnu strukturu, no, nažalost, ne toliko brzo da bi se spriječila tragična agresija na Siriju. Kada govorimo o strukturi tog modela, Christiane Amanpour je jedan od glavnih stupova.

Njezin način rada već je prepoznatljiv. Kroz intervjuiranje ključnih aktera "neprijateljske strane" nastoji izvrnuti njihove izjave, vršiti napade argumentima bez pokrića i prikazati ih kao negativce. Sinoć je kao novu "žrtvu" u emisiju pozvala sirijskog ambasadora pri UN-u, Bashara Jaffarija. No, ovog puta se Amanpour namjerila na poprilično snažnog sugovornika koji joj nije ostavio prostora za dominaciju. Štoviše, Jaffari je snažno poentirao te je medije nazvao "oružjem masovnog uništenja".

Segmenti CNN intervjua, 3.9.2013. (kompletan video na dnu teksta)

Amanpour: "Gospodine ambasadore, protiv Sirije je uperena znatna diplomatska, politička i vojna moć. Da li je vaša Vlada u potpunosti svjesna koliko je ranjiva pred silom SAD-a i njihovih saveznika? Jeste li spremni i jeste li svjesni kako će znatan dio vaših važnih vojnih infrastruktura vjerojatno biti uništeni?"

Jaffari: "Kao prvo, dajte mi da pojasnim neke jako važne točke. Pod broj jedan, ja sam diplomat i moj posao je gasiti požare, ne poticati ratove i animozitete između nacija. Kao drugo, ovdje se radi o agresiji protiv države članice Ujedinjenih Naroda. Ova agresija će udariti na sav sirijski narod. Nadam se kako su toga svjesni zastupnici u Kongresu koji će raspravljati o tome treba li ili ne krenuti u napad. Svi mi u Siriji smo danas žrtve eskalacije. Ne možete spasiti djecu na način da ubijate djecu".

Amanpour: "Gospodine Jaffari, kako će ovo utjecati na moral vaše Vlade ako SAD uništi veliku količinu vaših vojnih infrastruktura? SAD kažu da ne pripremaju invaziju, ali vidjeli ste ove (ograničene) napade i ranije, vidjeli ste ih na drugim mjestima, krstareće rakete, druge napade... koji mogu biti jako razorni. Bojite li se dezertiranja u vašoj vladi ili od strane vaših saveznika?"

Jaffari: "Mi nismo ratni huškači. Mi ne zazivamo rat. Mi smo mirna, mala država. Uopće ne glumimo da smo sposobni suprotstaviti se američkoj vojsci. Mi smo žrtva, žrtva agresije koja se može desiti sada u svakom trenutku. Mi samo želimo zaštiti svoj narod. Od početka krize tražili smo od SAD-a da se pozitivno uključi u rješavanje krize, no nažalost, američka administracija je zatvorila ambasadu u Damasku, prekinuti su svi diplomatski kanali te je osmišljena tajna strategija pomaganja pobunjenika protiv sirijske Vlade".

Amanpour: "Gospodine Jaffari, Vi predstavljate svoju Vladu kao žrtvu. Očito je to Vaš posao u ovom trenutku. No, očito je što se događa, jer agresija je počela od strane Vaše vlade prema Sirijcima, uključujući i korištenje kemijskog oružja. Evo sada je forenzički sirijski tim prebjegao u Tursku i kažu kako će javno objaviti podatke koji za napade okrivljuju režim. To će okončati sve spekulacije po pitanju tko je izveo napad, zar ne?"

Jaffari: "Christiane... ove optužbe su lažne i neutemeljene. Ponavljate iste greške kao i prethodne administracije, od vremena rata u Vijetnamu, Kubanske raketne krize, do rata u Iraku kada je Colin Powell pred UN Vijećem Sigurnosti govorio kako ima "veliku sigurnost" glede dokaza. Svaki neprijatelj može doći pred medije ili obavještajne službe koje ga sponzoriraju i reći kako je sirijska Vlada učinila ovo ili ono. Sjetite se Iračana Anchelibija koji je svjedočio protiv svoje Vlade tvrdeći kako imaju oružje za masovno uništenje. Kasnije su se svi ispričavali, pa i gospodin Colin Powell, za te optužbe. Ponavlja se isti tragičan i žalostan scenarij danas sa Sirijom".

Amanpour: "Britanske, francuske i američke službe potvrdile su uporabu kemijskog oružja. Mislim da je vaša vlada sada u strahu, zato svi izlazite u medije, dajete intervjue. Vjerujete, zar ne, da slijedi veliki američki napad na vašu vojsku?"

Jaffari: "Izvještaji koji dolaze iz SAD-a, Francuske i Britanije nisu i ne mogu se uzimati ozbiljno. Nisu kredibilni jer ove tri države su doboko upletene u sirijsku krizu pomažući skupine protiv Vlade..."

Amanpour: "... Gospodine, gospodine, gospodine, nitko ne vjeruje u te Vaše izjave, nitko ne vjeruje u te ideje..."

Jaffari: "Molim Vas, dopustite mi da dovršim svoju izjavu. Rusija je predala 80 stranica izvještaja UN Vijeću Sigurnosti..."

Amanpour: "Rekli ste što ste imali reći o tome. Rekli ste".

Jaffari: "Molim Vas, mi imamo informacije koje tvrde upravo suprotno. UN sutkinja u Ženevi, Carla Del Ponte, istaknula je kako su napad vjerojatno izveli militanti. Zašto ne čekate na izvještaj UN-a? Zašto se tako žurite s ovom ilegalnom vojnom agresijom?"

Amanpour: "Oprostite što se već ponavljam, ali obavljeni su mnogi, mnogi testovi koji govore kako ste upotrijebili kemijsko oružje u više navrata. Ne samo jednom, više puta. Prema informacijama obavještajnih službi i opozicije... Biste li dopustili da UN uđe u zemlju i ukloni svo kemijsko oružje?"

Jaffari: "To nije sada glavna tema. Glavna tema je kako zaustaviti američku agresiju na moju zemlju. Nakon toga možemo raspravljati o drugim stvarima. Želim Vas podsjetiti kako je Sirija, kada je bila članica UN Vijeća Sigurnosti 2003. godine, predložila rezoluciju kojom bi se formirala zona bez oružja za masovno uništenje na prostoru Bliskog Itsoka. Američka delegacija je tada odbila nacrt te rezolucije. Mi želimo da se ukloni svo oružje za masovno uništenje, dakle uključujući i izraelski nuklearni arsenal jer nuklearno oružje je najveće oružje za masovno uništenje.

Amanpour: "Dobro, dobro, u redu, dajte da Vas pitam ovo gospodine. Nitko vama više ne vjeruje jer sve što Vi kažete - ne samo Vi, nego cijela Vaša vlada, a Vi govorite u ime te Vlade - sve što ste rekli u zadnje dvije godine srušeno je činjenicama. Jednostavno ste eskalirali ovaj rat uporabom raznog konvencionalnog, a sada i nekonvencionalnog, oružja. Zato ste u jako, jako slaboj situaciji kada je riječ o kredibilitetu s Vaše strane. Nego da Vas pitam, dobivate li obavještajnu i vojnu pomoć od Rusije?"

Jaffari: "Christiane, ja... zaista sam zabrinut kada čujem ovako ratoborne govore na američkim medijima... Mediji su jako važno oružje za masovno uništenje. Tako da kada Vaš medij, ili mediji izvan SAD-a..."
Amanpour: "Mislim da ne možete to govoriti".

Jaffari: "Vi biste trebali javnosti pokazati pravi put. Ne trebaju nam ratovi, agresije... Dosta nam je svima ratova. Američkom narodu je dosta ratova. Tisuće vaših vojnika je izginulo u Afganistanu, Iraku, Libanonu, Libiji... Ne trebaju nam ratovi, treba nam mirno okončanje sukoba sukladno Povelji Ujedinjenih Naroda."

Amanpour: "Vi ste protiv rata i tvrdite kako se borite protiv terorista. Ali i vaša arapska braća, Arapska Liga, rekla je kako se počinitelje napada kemijskim oružjem treba suditi za ratne zločine. I Arapska Liga vas je izbacila".

Jaffari: "Arapska Liga..." (Amanpour ga odmah prekida)

Amanpour: "Imamo još otprilike jednu minutu i želim Vas pitati - kako možete spavati po noći gospodine Jaffari? Braneći režim koji je prouzročio toliko krvoprolića te prešao liniju rata koristeći oružje za masovno uništenje. Kako Vi osobno spavate noću?"

Jaffari: "Smatram kako je uporaba kemijskog, biološkog ili nuklearnog oružja strašna stvar, grozan zločin. A oni koji počine takav zločin moraju odgovarati pred međunarodnim tijelima. O tome sud ne može donijeti svjetski policajac, SAD, pozivajući se na svoje vlastite obavještajne službe ili lažne izvještaje koji dolaze iz Francuske, Britanije, Saudijske Arabije ili Izraela. Mi smo za mirno rješenje svih sukoba u regiji. Moja zemlja je žrtva intruzije, uplitanja u unutarnja pitanja. Nemojte zaboraviti kako se operativna soba nalazi u Jordanu... gdje upravo Saudijci i Pentagon treniraju tisuće domaćih i stranih plaćenika koji se spremaju na invaziju s juga. Ista situacija nalazi se i na sjeveru, na turskom teritoriju. Zato molim Vas... gledajmo kompletnu sliku. Mi nismo objavili niti prijetimo ratom nikome. Nismo objavili rat ni SAD-u niti bilo kojoj susjednoj zemlji. Imamo unutarnju krizu. Da, u prošlosti su se dešavale stvari koje se nisu smjele desiti. Da, bilo je i nepravde u Siriji. Želimo popraviti to, vjerujemo u Obamin izborni slogan: "Da, mi možemo". Trebamo promjenu u Siriji i izvan nje, toga smo svjesni. Ali ne trebaju nam ratovi. Ne trebaju nam dodatne destabilizacije. Ako se ovo krvoproliće desi, žrtve će biti nevine, bez obzire hoće li te žrtve biti Amerikanci, Sirijci, Iranci, Turci, Saudijci, Jordanci ili... ili naši sinovi".

Amanpour: "Ambasadore Jafffari, hvala Vam na gostovanju".
Jaffari: "Hvala".
Advance.hr



offline
  • Mačak
  • Zavarivač
  • Pridružio: 30 Dec 2011
  • Poruke: 2595
  • Gde živiš: Čačak

Napisano: 09 Sep 2013 20:44

Hrvatska, i Albanija potpisale dokument podrške napadu na Siriju.

http://serbian.ruvr.ru/2013_09_09/Josh-14-zemalja-.....iv-Sirije/

Број земаља које су потписале изјаву подршке једностраној америчкој акцији против Сирије повећан је до понедељка на 25 - изјаву је потписало 14 нових земаља, саопштила је Бела кућа.

Документ су потписале Албанија, Хрватска, Данска, Естонија, Немачка, Хондурас, Мађарска, Летонија, Литванија, Мароко, Катар, Румунија, Уједињени Арапски Емирати, као и власти Косова, које Сједињене Државе признају независном државом.

Прошле недеље, изјаву је потписало 11 земаља G20 - САД, Канада, Аустралија, Француска, Италија, Јапан, Јужна Кореја, Саудијска Арабија, Шпанија, Турска, Велика Британија.

Dopuna: 09 Sep 2013 20:53

Ponovo tvrdim , i sve sam sigurniji , da od agresije Amerike nema ništa , pronadjena je izlazna putanja da se Amerikanci ne osramote , Amerikanci su rekli da će pratiti Rusiju u smirivanju ,i razrešavanju Sirijskog sukoba , Hemijsko oruzije biće stavljeno pod kontrolu medjunarodne zajednice , tako da više neće moći da izmišljaju ..-

offline
  • Pridružio: 05 Jul 2012
  • Poruke: 1246

Члан Комисије при Уједињеним нацијама за истраживање могућих повреда људских права у Сирији, Карла дел Понте, упозорила је да би страно мешање у сукоб у Сирији "само довео до још више жртава."

"Преговори -.једини могући излаз за сиријски народ и надам се да ће почети што је могуће пре, док не буде касно", - устврдила је бивша швајцарска тужитељка, говорећи на конференцији за новинаре у Женеви. "Не верујем да ће војна интервенција донети резултате," - рекла је она.
http://serbian.ruvr.ru/2013_09_09/Karla-Del-Ponte-.....-u-zemlji/
Дамаск поздравља иницијативу Русије о могућности преноса сиријског хемијског оружја под међународну контролу, рекао је новинарима у понедељак, сиријски министар иностраних послова Валид Муалем.

"Током наших разговора са министром иностраних послова Сергејом Лавровим, он је покренуо иницијативу у вези са хемијским оружјем. Сирија поздравља руску иницијативу, што проистиче из бриге сиријског руководства за животе наших грађана и безбедност наше земље. Ми такође верујемо у мудрост руског руководства, које покушава да спречи америчку агресију на наш народ,"- рекао је Муалем.
http://serbian.ruvr.ru/2013_09_09/Damask-pozdravlj.....-kontrolu/

САД су се успротивиле захтеву Русије да МААЕ уради анализу могућих ризика, повезаних са могућим нападом на сиријски мини-реактор, пренео је у понедељак Ројтерс, позивајући се на високог америчког дипломату.

"Ми верујемо да се захтев за анализом ризика хипотетичких сценарија налази изван зоне утицаја МААЕ", - наводи агенција речи дипломате.

Русију брину ризици, уповезани са могућом намерном или ненамерном експлозијом у минијатурном реактору-извору неутрона, који се налази близу Дамаска, што би могло довести до зрачења околине.
http://serbian.ruvr.ru/2013_09_09/SAD-se-protive-d.....-o-Siriji/

offline
  • Pridružio: 29 Jun 2013
  • Poruke: 138
  • Gde živiš: Sarajevo, Jugoslavija

Diljem svijeta prosvjedi protiv napada na Siriju, američkoj agresiji protive se i pojedine sirijske pobunjeničke skupine: "Ovo je još jedan napad na Muslimane"


Anti-ratni prosvjednici marširaju u Washingtonu

U SAD-u "ratni bubnjevi" sve su glasniji, Obama prelazi u medijsku ofenzivu, Kerry sirijskog predsjednika Assada naziva "novim Hitlerom" i čeka se na skorašnju debatu u Kongresu koja će biti presudna za Siriju. No, kako se anti-sirijska retorika u medijima i političkim krugovima pojačava, tako sve viša jačaju i antiratni prosvjedi.

Ove subote održani su najbrojniji prosvjedi protiv rata u Siriji do sada. U SAD-u su prosvjedi održani na mnogim mjestima, uključujući i ispred Bijele Kuće gdje se okupilo više stotina prosvjednika. Prosvjednici su nosili transparente na kojima je stajalo "Rat protiv Sirije: rat pokrenut lažima".

Organizatorica prosvjednog pokreta Code Pink, Medea Benjamin, rekla je u razgovoru za AP kako kreće "ustanak odozdo protiv Demokrata i Republikanaca". "Mi ne želimo još jedan rat", rekla je Benjamin.


Prosvjednici u Washingtonu

Prosvjednici su izašli u subotu i na ulice New York noseći sirijske zastave i poruke poput "Režite Pentagon, a ne bonove za hranu" i "Ne ratovima za korporativni profit". Prosvjedi su zabilježeni na brojnim lokacijama diljem saveznih država Louisiane i Michigana. Nekoliko stotina okupilo se na prosvjedu u Indianapolisu.

U Kanadi su također održani antiratni prosvjedi. U Torontu su prosvjednici izašli pred zgradu američkog konzulata. Organizator prosvjeda u Kanadi, Sid Lacombe, poručio je kako ljudi ne bi trebali vjerovati američkim tvrdnjama da iza kemijskog napada stoji sirijska Vlada. "Nećemo poduprijeti SAD u pokretanju još jednog izuzetno brutalnog, nemoralnog i ilegalnog rata koji se pokreće lažima", rekao je Lacombe u razgovoru za kanadske medije.



Prosvjednici u New Yorku

Na ulice su izašli i prosvjednici na drugoj strani svijeta. Prosvjedi su zabilježeni i u Pakistanu i na Filipinima. Više stotina okupilo se već drugi dan u nizu ispred američke ambasade u Bejrutu, glavnom gradu Libanona.

Nemojmo zaboraviti ni 100,000 na molitvi protiv rata ove subote u Vatikanu koji su se odazvali na hrabar poziv Pape (vidi: Najveći skup protiv rata u Siriji održan u Vatikanu: 100,000 na molitvi protiv napada na Siriju, Papa Franjo poručio: "Rat nikada nije put prema miru!").

Zanimljivo je primijetiti kako se i pojedine pobunjeničke skupine u Siriji protive američkom napadu ističući kako će napad koristiti samo američkim interesima. Pobunjenička skupina "Sirijski Islamistički Front" objavila je poruku na svojim stranicama upozoravajući svoje sljedbenike da ne podupiru napad SAD-a.


Prosvjednici u Libanonu

Jedna druga pobunjenička skupina objavila je video u kojem odbacuju američki napad kao "novu agresiju protiv Muslimana". Ove izjave u direktnoj su kontradikciji s tzv. Slobodnom Sirijskom Vojskom (FSA) koja itekako priželjkuje početak američkog napada te su istaknuli kako su jako nezadovoljni Obaminom odlukom da traži autorizaciju Kongresa.


Prosvjednici u Libanonu

Advance.hr

offline
  • Mačak
  • Zavarivač
  • Pridružio: 30 Dec 2011
  • Poruke: 2595
  • Gde živiš: Čačak

Mercury ::Dragan Mačak Damljanović ::http://www.telegraf.rs/vesti/817892-rusi-spremni-da-brane-siriju

Rusi spremni da brane Siriju?


Izvidjackim brodom?

Dajte malo ozbiljnosti...


Čisto da malo podsetim , e sad vidite ko je bio ne ozbiljan. GUZ - Glavom U Zid GUZ - Glavom U Zid

offline
  • Mačak
  • Zavarivač
  • Pridružio: 30 Dec 2011
  • Poruke: 2595
  • Gde živiš: Čačak

Syria welcomes Russia’s offer to put its chemical weapons under intl control

Sirija pozdravila Ruski predlog da se hemijsko oruzije stavi pod medjunarodnu kontrolu.

http://rt.com/news/syria-chemical-weapons-handover-619/

Objavljeno je da će da pokušaju napad na Izrael , i da optuze Sirijsku vojsku.

offline
  • Pridružio: 05 Jul 2012
  • Poruke: 1246

Jedan stanovnik Malule ispričao je da su pobunjenici napadali hrišćanske domove i crkve ubrzo nakon što su ušli u selo.
- Pucali su i ubijali ljude. Čuo sam pucnje, a onda sam video tri tela kako leže nasred ulice u starom delu sela. Gde je predsednik Obama da vidi šta nas je snašlo? - priča stanovnik ovog mesta.
Prema svedočenjima žitelja, jedna crkva je zapaljena, a u druge dve su upali naoružani muškarci i opljačkali ih.
- Video sam pripadnike paravojnih formacija kada su uhvatili petoricu seljana i zapretili im: "Ili ćete preći u islam, ili ćemo vam odrubiti glavu" - kaže drugi meštatin.
Žitelji sela tvrde da su čuli da pobunjenici govore različitim stranim dijalektima (tuniskim, libijskim, marokanskim i čečenskim) i strahuju da među njima ima mnoštvo Al kaidinih boraca.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/404275/Pobunjenici-o.....ju-u-islam
Lavrov: Vojni scenarij u Siriji pretvorit će se u bješnjenje terorizma
************************************************

Sve više svjetskih sila slaže se s pozicijom Ruske Federacije o opasnosti vojne intervencije u rješavanju konflikta u Siriji, izjavio je ministar vanjskih poslova Ruske Federacije Sergej Lavrov nakon pregovora sa sirijskim kolegom s Wallidom Muallemom.
„Sve više političkih, državnih djelatnika slaže se s našom ocjenom da će se vojni scenarij pretvoriti u bješnjenje terorizma kako u Siriju tako i u susjednim državama, pretvorit će se u veliku bujicu izbjeglica, što se već događa nakon što je SAD izjavio da želi napasti sirijsko-arapski teritorij“, rekao je ministar.

http://ruskivjesnik.com/news/2013/09/09/lavrov_voj.....22023.html

offline
  • Pridružio: 01 Jun 2013
  • Poruke: 2467

dobri covek ::S2M ::Ne znam dali je neko ovo postovao prije,ali evo još jednom CA the snake!





Jbt, ova karikatura od zene ima pogled "vola ubivaca", kako se to kaze u ovim krajevima,(zle zivotinje koja gazi, udara rogovima i po potrebi ujeda).


Muz joj je radio kao desna ruka baba Olbrajtove , radio u Klintonovoj administraciji a odaziva se i na novinar a stric joj je bio nacelnik Iranskog vazduhoplovstva u doba USA marionete Saha ( ubijen kao pas zbog naredjenja da se puca po demonstrantima) , brat joj je ozenio " princezu" Persije ili Sahovu kcerku a ona se nakon narodne pobune protiv tiranije Iranskog Saha nasla u "izbjeglistvu" u vili u elitnom kvartu NY.
Uopste nema licne i porodicne razloge da bude sizofreni zastupnik USA militarizma i da mrzi svakog ko se tome protivi.
Samo ona uopste nije svesna koliko je kontraproduktivna i koliko su njeni nastupi postali simbol za USA propagandu. Sto se vise ona ovako bude brukala to ce vise ljudi zahvaljujuci njoj vidjeti o kakvom se zlu radi. Pogledo sam taj intervju na youtube i ispod od 500 komentara u svih 500 je pljuju i psuju i to uglavnom amerikanci

offline
  • S2M  Male
  • Legendarni građanin
  • No pasarán – Sie kommen nicht durch
  • Pridružio: 21 Nov 2009
  • Poruke: 6531

^
Muž joj je James Rubin.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 694 korisnika na forumu :: 4 registrovanih, 2 sakrivenih i 688 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Koridor, opt1, Rotacioni, vlad the impaler