Rat u Siriji, 2011-2015. godina

2264

Rat u Siriji, 2011-2015. godina

offline
  • Irbis 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 10 Avg 2014
  • Poruke: 3556

Нешто се дешава у Источној Готи. Армија Ислама је уз тешке губитке правила и прави испаде на више места, изгледа да је стање тамо очајно, видео сам на њиховом твитеру слике имају доста умрлих од глади. Али и у овом новом тексту се помињу борбе око Тел Курдија, Мајде, фарми Рајхан итд.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • vlad4 
  • Ugledni građanin
  • Pridružio: 23 Maj 2015
  • Poruke: 436

Ја волим да чујем и другачије мишљење али подржавати варваре чије је једино умеће да уништавају све што су цивилизације миленијумима стварале и да поносно доприносе са 50% садржине лајвлик сајта је ипак за бановање... ипак ја се бану противим.

пратим форум од почетка рата и такви ликови се овде садрже месец-два, мало навијају док армија "губи" и онда се полако евакуишу са сајта и избришу налог кад схвате да то није за њих и да ће рат потрајати, да "диктатор" неће бити содмизован , упуцан у главу или обешен а да у сирију неће моментално доћи "демократија" са младим и напредним људима из алусра и исиса, иначе великих пријатеља и савезника пентагона, СА и нато-а који су их научили свим тим вредностима.



offline
  • Pridružio: 23 Maj 2013
  • Poruke: 144

deki99 ::What will #ISIS do next? Map with speculation here!


ISIS columns heading from Syria toward Jordan, first targeting the border crossing još jedna opcija.

offline
  • sezan  Male
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 29 Dec 2008
  • Poruke: 3131
  • Gde živiš: Kragujevac

Ono što sam ja shvatio i što je neupitno , Ameri gurnuše muslimane u rat ( idalje to rade sve u 16) i sa sve Turskom i Izraelom dobrano svi rade za njihove interese ubijajući jedni druge.
JA ih ne podnosim ali im skidam kapu za mudrost , gde su toliko daleko otišli da mi je neshvatljivo da ijedan normalan musliman može da priča o Asadu kao diktatoru (što on jeste naravno) kao razlogu za ovoliko krvoproliće medju muslimanima.Ameri to zovu WIN_WIN situacija,muslimani se ubijaju medju sobom sa našim parama...koje će posle da nam vrate duplo ( kao u propaloj Libiji) .Eto divite se Libiji pošto je diktator srušen Koji polumozgaši neverovatno!!! Bebee Dol
Pošto vidim (ili se varam) da ovi naši nisu baš tolko glupi ,onda ili nisu muslimani ili su zatucani i zabludeli do besvesti i nema im pomoći.
JA da sam musliman bio bih očajan što se ubijaju ovoliko medju sobom zarad tudjih interesa a ne da navijam za neku stranu a nisam ni pročitao Kuran usput..mislim zlo i naopako...pokrite se ušima svi isis navijači.. predjite u Judaizam lakše je.. Confused Bebee Dol

offline
  • Pridružio: 21 Dec 2009
  • Poruke: 19
  • Gde živiš: bl rs

youtube.com/watch?v=dIginy9Ra7U

na 4:27 naša automatska

offline
  • Pridružio: 09 Okt 2014
  • Poruke: 2844

vlad4 ::Ја волим да чујем и другачије мишљење али подржавати варваре чије је једино умеће да уништавају све што су цивилизације миленијумима стварале и да поносно доприносе са 50% садржине лајвлик сајта је ипак за бановање... ипак ја се бану противим.

пратим форум од почетка рата и такви ликови се овде садрже месец-два, мало навијају док армија "губи" и онда се полако евакуишу са сајта и избришу налог кад схвате да то није за њих и да ће рат потрајати, да "диктатор" неће бити содмизован , упуцан у главу или обешен а да у сирију неће моментално доћи "демократија" са младим и напредним људима из алусра и исиса, иначе великих пријатеља и савезника пентагона, СА и нато-а који су их научили свим тим вредностима.


Реално гледао то што се сматра великим достигнућем древних цивилизација је исто тако сазидано на потоцима крви и сузама хиљада невиних.
Тако да и поред тога што делује дивљачки(намерно не кажем варварски)сам чин рушења тих древних грађевина испуњава неку космичку правду.Сваки стуб древних грађевина исклесан је у зноју,сузама и крви робова и многих невиних који су страдали од мача тих "великих" цивилизација.
Да смо у стању да реално сагледавамо ствари,не би нам се догађале овакве ствари.

Када би неко рецимо срушио колосеум,многи би јадиковали.Па људи обилазе колосеум и диве се.Уместо да схвате да је саграђен од опљачканог блага из Израела и попрскан крвљу.И да је то место страшног страдања многих невиних.Где су Хришћани деца,жене,старци бацани изгладнелим лавовима док публика вришти у екстази!
То треба да служи за наук.Да се људи опомињу.А не да се диве.

Да се разумемо ја не оправдавам рушење древних градова од ових америчких јуришника.Већ само напомињем да у томе ипак има правде јер смо ми застранили.

offline
  • Pridružio: 21 Dec 2009
  • Poruke: 19
  • Gde živiš: bl rs

youtube.com/watch?v=aRX1mCfK8Ec
Full HD Syrian Air Force Death From Above Airstrikes And Barrel Bombs In Syria 2015

offline
  • Pridružio: 25 Jan 2015
  • Poruke: 70

Мало дужи чланак, али изузетно користан за појашњење свих недоумица везаних за тренутну ситуацију у Сирији и Ираку:

Pregled situacije u Siriji i Iraku i stvaranje mita o neuzaustavljvoj ofenzivi Islamske države
altermainstreaminfo.com.hr/vijesti/preg.....u-i-446#25

offline
  • vlad4 
  • Ugledni građanin
  • Pridružio: 23 Maj 2015
  • Poruke: 436

Markoni29 не бих се сложио да све древне грађевине треба уништити , макар оне биле и места мучења и страдања. ако су толико злокобне онда треба да остану као опомена и полигон на којем историчари сакупљају доказе о старим временима. не инпутирам да си ти за рушења али не можемо се поред свих проблема сад фокусирати на компоненту односа владар/племства према робовима персијског, асирског или неког другог царства. за мене је брутално дивљаштво скрнављење цркава/џамија и локалитета, то говори о каквој се војсци ради - шугавој , бедној, примитвној банди најјефтинијих америчких војника састављеног од шљама сакупљног из целог света.

offline
  • Pridružio: 25 Jan 2015
  • Poruke: 70

Citat:
ISIS Withdraws from Ramadi
24 May 2015 18:10

ISIS troops have gone on the defensive after the flow of a large number of Iraqi troops and popular forces to Anbar province and the repulsion of the terrorist attacks on the Eastern parts of the city of Fallujah.
The ISIS terrorists have started planting mines and booby-traps in all roads, streets and even residential buildings in Fallujah to slow down the rapid advance of the Iraqi troops.
Tens of ISIS terrorists, including several high-ranking commanders, have been killed as a result of missile attacks of Ashura Battalion forces on ISIS's strongholds on Sunday.
The Iraqi forces have also gained control over Al-Hasiba Police Station and also the main gas station of Albu Hamid region.
On Saturday, the Iraqi army dispatched five regiments of its rapid reaction forces to Al-Habaniyah military base in Eastern al-Ramadi in Anbar province to intensify the attack on the ISIS.
"The rapid reaction forces will join other army units and popular forces from al-Habaniyah to Khalediya in the campaign against the ISIS terrorists," member of al-Anbar Governor's Office Azal al-Fahdavi said on Saturday.
ISIS Takfiris have recently taken over parts of Ramadi.
Popular Mobilization forces have been deployed to the city to fight the Takfiris. The volunteer groups who have joined the Iraqi army, were dispatched to Anbar after Iraq’s Prime Minister Haider al-Abadi called on them to join the fight to drive Takfiri militants out of Ramadi.
The ISIS Takfiri terrorists currently control shrinking swathes of Syria and Iraq. They have threatened all communities, including Shiites, Sunnis, Kurds, Christians, Ezadi Kurds and others, as they continue their atrocities in Iraq.
Senior Iraqi officials have blamed Saudi Arabia, Qatar, and some Persian Gulf Arab states for the growing terrorism in their country.
The ISIS has links with Saudi intelligence and is believed to be indirectly supported by the Israeli regime.

en.alalam.ir/news/1705851

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 742 korisnika na forumu :: 4 registrovanih, 0 sakrivenih i 738 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Bluper, Denaya, Parker, šumar bk2