Specijalna vojna operacija u Ukrajini, 2024. komentari

2358

Specijalna vojna operacija u Ukrajini, 2024. komentari

offline
  • Pridružio: 04 Sep 2012
  • Poruke: 8898
  • Gde živiš: pecina stroga

Ma fejk sigurno, valjda svi znamo da koreanci ne znaju da koriste mobilne

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 30 Mar 2022
  • Poruke: 497

Apropo onoga kada mi raspravljamo kada će ovaj sukob završiti pa kolege daju neke svoje predikcije, evo ni Putin to ne zna.
Pitali ga kada će sukob završiti tj. kada očekuju pobijediti pa kaže da to nije lako reći.
Citat:Trying to define some timeline is a very difficult thing. And it is generally counterproductive,” Putin said, while responding to a question on when Russia expects to achieve victory.

Mada se čini da i njih partneri lagano stišću da to završava, jer kaže da Rusija razumije da je ovaj konflikt "iritantan" na globalnom nivou i nastoje postići mir što je prije moguće
Citat:At the same time, the Russian president noted that Moscow fully understands the impact the prolonged hostilities have had on global affairs. “Russia understands that the conflict in Ukraine is an ‘irritant’ in global affairs and strives to reach peace as soon as possible,” he said.

Kaže da oni jesu za pregovore, ali da protivnici moraju pokazati dobru volju jer kaže da Rusi mogu tako dokle treba
Citat:Putin reiterated Moscow’s willingness to engage in negotiations to bring the conflict to its end, adding, however, that it’s up to Russia’s opponents to demonstrate goodwill and signal readiness for talks.
“If this is a completely sincere position from the other side – sure, the sooner, the better,” he said, warning that Moscow is fully capable of continuing with the armed conflict for as long as it takes to achieve victory.


Na kraju kaže da je Ruska armija ne samo jedna od najjačih na tehnološkom nivou nego i na borbenom nivou pa implicira da će se NATO prije umoriti jer su Rusi spremni nastaviti
Citat:The Russian Army has certainly become not only one of the most high-tech, but also the most combat-ready [forces]. And when NATO gets tired of fighting with us… you have to ask them about it. We are ready to continue this struggle and victory will be ours,” Putin insisted.
https://www.rt.com/russia/605932-ukraine-conflict-prognosis-putin/

Vezano za ovo zadnje kada spominje na kojem su Rusi (i Ukrajinci naravno) tehnološkom i borbenom nivou, a vezano uz vaše rasprave kako bi se Koreanci pokazali u borbi i kada su zadnje ratovali.
Ja nisam tako dugo na forumu kao kolege koji su još Siriju i neke druge pratili, ali mislim da ćete se složiti bar djelomično, da ovo još nismo nikada gledali i da trenutno nema vojske (osim Rusa i Ukra) koja je pripremljena za ovo. Na stranu što i Ruska i zapadna komanda sada u borbene operacije imaju ukalkulirane dronove i sve što iza toga sljedi kada se planiraju operacije, ali mislim da na nivou vojnika (osim Rusa i Ukra) jednostavno nema vojske koja može biti pripremljena na zujalice kada im počnu juriti oko glave. Tako da svejedno Koreanac ili "Desert rat" isto im je jer ovo još nisu doživjeli.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 671 korisnika na forumu :: 6 registrovanih, 0 sakrivenih i 665 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: gile58, kybonacci, laki_bb, milan47, Nemanja.M, SlaKoj