Specijalna vojna operacija u Ukrajini, 2024. komentari

2366

Specijalna vojna operacija u Ukrajini, 2024. komentari

offline
  • Pridružio: 21 Okt 2020
  • Poruke: 957

Evo sad kopernikanski obrt...
Nakon brojanja glasova u dijaspori, za EU glasalo preko 50.0.%
Ko je sumnjao da će biti drugačije...

Jedino prisustvo ruske armije u Odeskoj oblasti može da promeni kurs Moldavije, do tada su pod apsolutnom zapadnom kontrolom... zapravo je pravo malo čudo da ih već nisu uvukli u NATO i da ruski garnizon u Prijednostrovlju nisu napali....
Sve što se dešava u Moldaviji je direktna posledica ruskog vojnog nespeha
Jer, nakon povlačenja Rusa iz Hersona i sa zapadne obale Dnjepra, postaje jasno da je Moldavija u čeljustima Zapada

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 29 Sep 2024
  • Poruke: 35

@raykan
Ne znam cega zapad ima da se plasi od Ruskog izlaska na Poljsku granicu. Napad na Poljsku je napad na NATO, WW3, kraj price. NATO se vec nalazi na Ruskoj granici uguravanjem Finske u isti zahvaljujuci genijalnim potezima ruskog kgb cara. Njih zabole ako ce Rusija posle rata da obnavlja i hrani 30-45 miliona Ukrajinaca za koje ih bas briga. To bi bi im bio dzekpot. Rusi bi zaglavili sa ogromnim brojem stanovnistva koje nece da bude u Rusiji/mrzi Rusiju i morali bi sve to da plate a zapad bi bio tu preko tarabe da pomaze razne SS demokratse borce za slobodu i slican olos.

Ovo nije srednji vek, ne mozes samo da dodjes na konju i da povadis prirodne resurse. Moras da izdrazavas te ljude tamo. Pogledaj sta su u Gruziji napravili, nahuskali su ih na rat i onda ostavili da se sami posle spasavaju. To je sad Gruzinima u vlasti doslo iz dupeta u glavu, ali neka mladost je to vec platila zivotom u rovu. Evo bar su u Moldaviji malo pametniji i nisu ludi da puste da ih neko ugura u proksi rat ali i to cemo videti. Voleli ne voleli "zapad" mora svako da prizna da im izazivanje gradjanskih ratova/sukoba/"demokratskih prevrata" itd odicno ide i da smo ovde gde smo jer to Rusi nisu na vreme resili niti znaju kako.

@babaroga
Oni pricaju ovo po potrebi radi interne potrebe da su pojacaju budzeti i guraju neke politicke odluke oko "stezanja" kontrole na zapadu. Tipa ista prica decenijama ide u SAD. Zli Rusi spremaju kraj sveta, ajde da upucamo milijarde u Lokhid koje onda nestanu i ne znamo gde su. Rusija je vec na granicama NATO pakta i EU. Nista se ne dogadja niti moze da se desi jer WW3. Rusija se pati sa Ukrajinom, ni u ludilu ne bi usla u sukob sa NATO paktom. Niti bi NATO pakt hteo to ludilo jer cak i da "pobedi" to bi znacilo u najboljem slucaju milione mrtvih i milioni Rusa koje mora da hrani.

offline
  • Pridružio: 24 Maj 2005
  • Poruke: 2586
  • Gde živiš: Beograd

Citat:U oslobođenom naselju Zorjanoje, podignuta je ruska zastava.

Zahvaljujući uspešnim izviđanjima i munjevitim akcijama boraca herojske 110. brigade Oružanih snaga Rusije, deo jedinica koje su delovale na pravcu Kurahovskog, uspeo je da pređu reku Volčju i preuzmu punu kontrolu nad s. Zorjanoje, u kome se sada ponosno vijori ruska zastava. Potpuni kolaps Oružanih snaga Ukrajine na ovom pravcu je neizbežan - samo je pitanje vremena.

Nastavlja se uspešno napredovanje i čišćenje teritorija, što će dodatno proširiti mogućnosti za napad i blokiranje jedinica Oružanih snaga Ukrajine na Kurahovskom pravcu. Vojnici 110. brigade odlučni su da nastave sa oslobađanjem naše zemlje od neprijatelja.
Narodna milicija DNR ( https://t.me/nm_dnr )



https://t.me/divgen/56554

online
  • Pridružio: 07 Nov 2020
  • Poruke: 77

babaroga ::

Ma za nas se ne plasim kad je genetsko oruzje u pitanju. Za nas ne treba genetsko oruzje.

Nama podjeli para i rakije, i pobicemo se sami. Ne treba genetika.


E za tako nešto baš treba genetika Smile)

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 846 korisnika na forumu :: 26 registrovanih, 5 sakrivenih i 815 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: antonije64, Bubimir, cavatina, darionis, darkojbn, DavidA, debeli, Denaya, Frunze, GandorCC, HrcAk47, ikan, Kubovac, kuntalo, kybonacci, loon123, Mcdado, mercedesamg, mikrimaus, mnn2, Parker, vathra, Vatreni Zmaj, voja64, yrraf, ZetaMan