Specijalna vojna operacija u Ukrajini, 2024. komentari

2370

Specijalna vojna operacija u Ukrajini, 2024. komentari

offline
  • Pridružio: 02 Feb 2015
  • Poruke: 2710

I zdrebac je na filteru, molim nemojte u rasprave s njim.

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 29 Mar 2022
  • Poruke: 303

Rotacioni ::
@flokac
Kina nije demokratska zemlja. NIko u Kini nije glasao. Desio se Icigo, Kina je porazena, Komunisti su uz pomoc SSSR preuzeli veci deo Kine. Na Tajvanu je poslednja "demokratski" izabrana vlast Kine.
Ne znam sta su moje nato naocare/hollywood i ostale gluposti.


Demokratija - vladavina naroda , je u Kini ostvarena preko KPK i naravno da tu ima glasanje i biranje te se tako se ostvaruje volja kineskog naroda , naravno da nema kao kod nas da svaka budala moze osnovati stranku da budu izbori i glasanje .... ali cek cek malo , pa i u tvom bastionu demokratije ,USA , nema ovoga sistema kao kod nas , ali ipak su oni tvorci manipulacije pa su to malo kao ljepse upakovali da nebude slicno kao u KINI .

offline
  • Pridružio: 23 Dec 2006
  • Poruke: 12572

Rotacioni ::
@Leonov
Primetices da Ukrajina u stanju kakvom jeste redovno zasipa Rusku teritoriju dronovima, potapa brodove i unistava skladista. Razumem da to nekom frajeru koji se lozi na Putina zvuci kao super stvar ali mora malo da se bude realan kako bi to izgledalu u situaciji gde ceo NATO gadja polozaje po Rusiji.

@zdrebac
Gubis vreme, neko ovde misli da ce SAD ostati bez municije, da ih mnogo pogadja to sto se Rusi i Ukrajinci ubijaju i da ce eto sutra da izgube svoje ekonomije samo sto nisu i da naravno Rusiji sve ovo nekako odgovara i da im super ide.


1. NATO mozda bi mogao da gadja svasta po Rusiji bolje od Ukrajinaca ali i Rusi bi po zapadu tukli daleko jace nego po Ukrajini.

Prosecan Rus ili Ukrajinac daleko lakse podnosi da nema struje, da ne moze da vozi automobil od npr nekog Dzona. I ne samo to, vec prosecan Rus/Ukrajinac peske moze da ode od veceg marketa i kupi ili dobije hranu, Dzon iz vukojebine (predgradje) tesko.

I da ovo sve vazi ako Rus ne bude cepao atome a ne vidim sto ne bi. Elem zadnja studija Britanaca kaze da bi u nuklearnom ratu Rusije i zapada izginulo oko 350miliona. Primecujes da je broj mrtvih daleko veci na zapadnoj strani, pri tome "glupi" Rusi javne bunkere su sredili za slucaj nuklearnog rata dok npr Ameri su zadnji bunker u NY zatvorili pre x godina jer je bio steciste beskucnika, narkosa i pacova...

Ne verujem da u dobrom delu Evropi velika nuklearna sklonista su nesto sto se odrzava, ustvari videh da ih pretvaraju u nekakve galerije, soping centre i slicno, dakle totalna promena namene sto znaci da su neupotrebljiva kad atomke krene da padaju.

2. Ako si vidio na forumu, niko ne pise da je Rusima islo odlicno, ali sad im ide. Jer ruska raspad placenicka vojska sastavljane vecinom starijih Rusa, mic po mic melje ukrajinsku nato vojsku sastavljenu vecinom od mladjih Ukrajinaca.

Ako rat potraje jos godinu dana Ukrajini je potpuno nebitno kako ce da kapitulira jer buducnost nece imati, svirac klavira penisom koji verovatno trosi koks ce krenuti da mobilise i 19godisnjake ako treba...

offline
  • Pridružio: 26 Mar 2022
  • Poruke: 3563

https://x.com/TobiAyodele/status/1848441386607251533


GP":Sjever grada Gornjak je već potpuno pod Ruskom Federacijom!!! Borbe su već u centru grada... Veći dio grada je iza nas!!! Večer 21.10.2024"

offline
  • yrraf  Male
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 03 Jan 2012
  • Poruke: 2594
  • Gde živiš: Loznica Srbija

Au druže Rotacioni ala spiniješ. Pitaš koja od država koje sam nabrojao a koje je SSSR Rusija napala je tada bila u NATO? Nijedna, kao što ni Ukrajina 2022. nije bila u NATO, pa je eto iz nekog razloga baš napad na Ukrajinu i to tek onaj iz 2022. (pošto Krim izgleda za Fince nije deo Ukrajine) je gurnuo Finsku u NATO? Gde je tačno logika u toj teoriji?

Takođe evo naučih da je Kuomitang bio demokratski izabrana vlsat Kine Very Happy Ludilo! Jedna partija koja ke vladala Kinom u jednopartijskom sistemu od 1912. do 1949. A onda kad su izbegli na Tajvan su opet vladali kao diktatura pazi sad, sve do 1996. godine kad su održani prvi demokratski izbori. E moj rotacioni borče za demokratiju.

offline
  • član biblioteke
  • Pridružio: 18 Jul 2007
  • Poruke: 28668
  • Gde živiš: iznad smoga Beograda

Oćete li da se vratite na temu ili da vršim selekciju za Matarušku?

offline
  • Pridružio: 22 Jan 2012
  • Poruke: 1811

Leonov ::Da filter je dušu dao za takve stvari.
Frajer kaže, da se Rusija muči s poluraspadnutom Ukrajinom, a u isto vrijeme ta Ukrajina ima najvažniji resurs u današnjem ratu. Informaciju! Cijeli NATO daje Ukrajini informacije u realnom vremenu. E sad ako ne uvažavaš tu činjenicu ili si tutlek kaj bi rekli moji susedi tu u Zagrebu ili si trol, a u oba slučaja nema smisla raspravljati.
Naravno čovjek je vrlo elokventan, nije tutlek.

I šlag na torti, kaže prije par stranica, Ameri bi Ruse razvalili u 2 naleta. Prvo bi im zbombali PVO, a u drugom naletu sve ostalo Smile

A eno nosač se malo povukao jer eno prije 3 dana isplivalo da je jaro u natikačama s.izdio dron 300m od nosača. Kažu nisko išao pa ga bilo teško zahvatiti radarom.

Daj Denaya neku analizicu da se vratimo u realnost


Aj nek se ispucaju, valjda im je dovoljno dva dana. Juče na meniu SK i njena vojska a danas Finska, Kina, Tajvan i raspali KGB idioti.

A za to vreme Oskolska grupacija podeljena na dva dela. Gornjak I Kurahovka, Ukrajinci daju petama vetar, udarili glupi Rusi sa boka preko Vovče.

Selidovo, klešta se polako zatvaraju sa severa i juga. Raspad sistema kod Maksimilijanovke (kako drugačije okarakterisati gubitak onih polja južno).

Pored osovine Staromajorske-V.Novoselovka, pokrenuo se i zapadni bok te osovine. U poslednja 3-4 dana Rusi povratili više izgubljenih pozicija u prošlogodišnjoj letnjoj ofanzivi..

Gore kod Kurska, teritorija koju kontrlolišu Ukri se topi ko da udarilo proleće a ne da dolazi zima.

offline
  • Pridružio: 01 Dec 2009
  • Poruke: 1958
  • Gde živiš: Borca Sebes gde obicno .......

Vlastodrsci ko vlastodrsci znaju najbolje kako je na vlasti i oni su uvek po volji naroda cak i kad nisu.
Batalite demokratiju jer ne valja ona nece .....
Rusija je mogla da stoji po strani kao Jermenija, ali nije, nije dozvolila da se nastavi ubijanje ruskog stanovnistva i ruskog jezika i crkve. Doduse jeste pomagala dobrovoljcima i tehnikom od majdana ali nije ulazila u direktan sukob s ukrainskom vojskom.
Svesno su zagrizli i usli u rat znajuci da ce im uvesti jos zesce sankcije ali nisu mislili da ce toliko pomagati ukrainu vojno i obavestajno.
Platili su to glavama svojih vojnika i tehnikom, ali su istrajali i uspeli da polako slome ukrajinskog vojnika.
Ali ne treba zaboraviti da imaju ukri jos vojnika kako na obuci u zemljama Nato tako i kod kuce.
Mislim da je velika greska ruskog generalstaba sto nije na vreme izvrsio mobilizaciju i dozvolio da izgube veliku teritoriju oko limana verujem da bi zaporozje nikolajev i drugi gradovi bili pred pocetkom okruzavanja. Avaj sta je tu je bice ovde jos mnogo posla.
Sto se tice proizvodnje municije za artiljeriju i raketne sisteme PVO vidimo da ima problema, pogotovu zato sto se sada rat vodi na dva fronta a mozda cak bude i na tri ukoliko iran pocne masovnije da gadja izrael. Nece imati dovoljno kapaciteta za proizvodnju. A ukoliko kina krene u vracanje tajvana eto belaja. Mogu se otvoriti i druga zarista nije da ih manjka a onda ce se tek videti kolika je stvarna mogucnost i koliko ce puta biti veca cena po jednoj raketi, metku bombi granati.

offline
  • Apok  Male
  • Elitni građanin
  • Izrada proPotipova
  • Pridružio: 27 Apr 2013
  • Poruke: 2277
  • Gde živiš: Beograd

Рушење власти у Русији би било пуно лакше ако би била у било ком тренутку мобилизација.
Овде се константно по мом мишљењу греши да би то помогло, напротив.

offline
  • Pridružio: 07 Jan 2007
  • Poruke: 779
  • Gde živiš: Beograd,Srbija

Wenkel je stvarno podigao prašinu, po ko zna koji put neko novi se pojavi, ko želi nama zaludelima Rusijom da pokaže kako svet u stvari funkcioniše i da nas prevede na pravu stranu, gde je sav civilizovan svet.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 808 korisnika na forumu :: 19 registrovanih, 4 sakrivenih i 785 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Atomski čoban, borya90, Brana01, cikadeda, DejanSt, dekir, Lord Nem, LUDI, Mercury, Nemanja.M, nemkea71, nextyamb, ormanj, Petarvu, Rogan33, Sančo, sasa87, Sass Drake, Čivi