Specijalna vojna operacija u Ukrajini, 2024. komentari

2409

Specijalna vojna operacija u Ukrajini, 2024. komentari

offline
  • Pridružio: 09 Jun 2024
  • Poruke: 146

Georgius ::
Upravo ono što sam više puta pominjao. Ukrajinci su od 2022. miljenici "zapada", istog tog zapada koji se postavio kao moralna vertikala i šta oni kažu da je u redu, i biva u redu makar koliko gnusno bilo. Što i vidimo na primeru Izraela.

Ukrajinci su za sve zločine koje su napravili prošli nekažnjeno i ne samo nekažnjeno već se i slave njihova zverstva jer su Rusi dehumanizovani a Ukrajinci eto brane svoju otadžbinu (kao da su prvi narod u istoriji koji to radi) i ta selektivna pravda i selektivno kažnjavanje dovodi do ovakvih situacija i dovodiće.


Kako su Ukrajicni prosli nekaznjeno ? Zar ovo sto im se sad dogadja nije kazna ?
Razorena zemlja, depopulizovana, ko zna koliko mrtvih i osakacenih...
Ovaj rat se nece zavrsiti dok im se 1/3 ne otkine...

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 19 Jul 2012
  • Poruke: 1122
  • Gde živiš: Banja Luka

Citajuci ovaj dogadjaj sto je babaroga postavio razmisljam kakav kreten i psihopata trebas biti da to uradis covjeku i jos svom sunarodniku pa u nekoj varijanti ispranog mozga, mrznje, suplje glave itd da i nadjes neko opravdanje ali ne razumijem da poslije ovog i slicnih primjera (a bilo ih je) ovde dodje neki @rotacioni, neki zeka buljavi itd i ubjedjuje ostatak foruma (doduse umotano) da su dobri Ukri na pravoj strani istorije i da su ih zli Rusi nicim izazvani napali i otimaju im zemlju.
Pljuc.

offline
  • Pridružio: 15 Mar 2022
  • Poruke: 1425

laki_bb ::Da li je išta ostalo u prvobitnom statusu od 2022 godine, tj da li je i jedno mesto ostalo neosvojeno posle početka SVO u LNR i DNR ?

Odmah mi na prvu pada na pamet Bilohorivka. Ako se ne varam ona je takav slučaj. Možda ima još

offline
  • Pridružio: 07 Jan 2023
  • Poruke: 7

,,DejanCG ::
Kako su Ukrajicni prosli nekaznjeno ? Zar ovo sto im se sad dogadja nije kazna ?
Razorena zemlja, depopulizovana, ko zna koliko mrtvih i osakacenih...
Ovaj rat se nece zavrsiti dok im se 1/3 ne otkine...

Ne bih se složio sa DejanCG da su ukrajinci kažnjeni. U Ukrajini pre rata je živeo veliki procenat stanovnika koji su se iznjašljavali kao rusi ili koji su naginjali ka ruskom indentitetu. Danas se ratuje i razara upravo deo gde žive ti Rusiji naklonjeni građani Ukrajine. Isto tako se pored ukrajinaca sa zapada zemlje koji su mahom antiruski raspoloženi mobilišu i iz Odese i drugih pro ruskih gradova (Harkov ili Donbas na primer). Što se gubitka teritorija tiče, ukrajinci nisu izgubili još ništa što bi se moglo podvesti pod čisto ukrajinsko podneblje. Gledao sam reportažu sa Krima gde kažu da za vreme dok su bili u Ukrajini država ništa nije ulagala u razvoj. A zašto nije, pa zato što su znali i sami da to nije njihovo. Mučno je za gledati sudbinu ovih šestoro nesretnih ljudi koje su pobili ukrajinci. Meni je savršeno jasno da oni nisu nikakvi sunarodnici. Sa jedne strane su ukrajinci, ogrezli u fašizmu i mržnji prema svemu ruskome bez ikakvog razloga za to, a sa druge strane rusi još uvek dobronamerna naivna slovenska duša.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 798 korisnika na forumu :: 9 registrovanih, 2 sakrivenih i 787 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3195 - dana 09 Nov 2023 14:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: ceman, dragoljub11987, havoc995, HrcAk47, Kenanjoz, mikki jons, predragc, saputnik plavetnila, scimitar19